„Imola-Hírlap-11 Gála” 2018 – FC Hatvanos jelöltekkel!

„A Mediaworks Kiadó Zrt. a Magyar Labdarúgó-szövetség Heves Megyei Igazgatóságával együttműködve rendezi február 22-én az Imola-Hírlap-11 Gálát, ahol a Heves megye legjobb labdarúgó-tizenegye kategóriáinak győztesei vehetnek át díjat. A rendezvényt szavazás előzi meg a Hírlapban és a Heol.hu hírportálon. Voksolni február 1. és 12. között lehet a szakmai zsűri által nevezett nyolc kategóriában megnevezett jelöltekre. További három díjazottként a szerkesztőség sportrovata által megjelölt személyek vehetnek át jutalmat, valamint a megyei igazgatóság ajándékai is gazdára találnak” – írja a Heves Megyei Hírlap 2018. január 31-i száma, ahol közelebbről is megismerkedhetünk a kategóriák kandidáltjaival.

Nagy öröm számunkra, hogy a nyolc indított kategóriából háromban is érdekelt egyesületünk.

„Legjobb Megyei I-es Labdarúgóként” Czibolya Gábor várja a szavazatokat. IDE KATTINTVA!

„Legjobb Női Labdarúgóként” Csáki-Zeke Berillre lehet voksolni. IDE KATTINTVA!

A „Nőként a Futballért Díjra” két Kolleginánk is esélyes. Egyikük Dósa JohannaIDE KATTINTVA! aki a Petőfibányai SK elnöki posztjának betöltése mellett a napi ügymenet végzésében segít egyletünk számára, valamint Franyó Zoltánné, IDE KATTINTVA! aki titkárságvezetői tisztsége apropóján lehet várományosa az elismerésnek.

A további kategóriák: „Legjobb Gyöngyösi AK játékos”, „Legjobb Megyei II-es labdarúgó”, „Legjobb megyei III-as labdarúgó”, „Legígéretesebb utánpótláskorú játékos”, „Szurkolóként a hűség mintaképe.”

A szavazatok többféleképpen is leadhatóak, például a Heol Sport Facebook-oldalán https://www.facebook.com/heolsport/, valamint a Heves Megyei Hírlap nyomtatott változatában található „Szavazólap” segítségével.

Segítsük győzelemre jelöltjeinket (lájkokkal, megosztásokkal, szavazólapok leadásával), hogy ezáltal is még büszkébb és patinásabb lehessen az FC Hatvan!

Keresd fel Facebook és Instagram oldalainkat is, melyek szintén segítséget nyújtanak a szavazatok leadásában, valamint egyéb, az FC Hatvannal kapcsolatos hírek elérésében.

Hajrá FC HATVAN!