Év végén ismét Karácsonyi Kupa!

38. alkalommal kerül sor december végén a Karácsonyi Labdarúgó Kupára Hatvanban, a Kodály Zoltán Értékközvetítő és Képességfejlesztő Általános Iskola sportcsarnokában. A viadalra december 15-ig lehet nevezni.

Az idei lesz a 38. Karácsonyi Labdarúgó Kupa Hatvanban, ami a térség legnépszerűbb téli sporteseményének számít. A négynapos megmérettetésre hagyományosan az ország minden tájáról neveznek egyesületek, vagy alkalmi csapatok. Népszerűségét jelzi, hogy minden évben rendre feltűnnek a magyar első osztályban, vagy külföldön szereplő, sőt, válogatott labdarúgók is. A női torna is egyre kedveltebb, így ez ebben az évben sem marad el. Az első játéknapon eldől, hogy a Hölgyek között melyik gárda hódítja el a Karácsony Kupát, ezt követően pedig december 28–30. között a férficsapatok lépnek a pályára.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján mindenkit biztosítunk a pontos szabály- és versenykiírásról.

Helyszín: Hatvani Kodály Zoltán Értékközvetítő és Képességfejlesztő Általános Iskola sportcsarnoka (Hatvan, Géza fejedelem út 2.)

Időpont: 2017. december 27–30.

Nevezési határidő: 2017. december 15. (péntek)

Nevezni a http://fchatvan.hu/kapcsolat/ menüpontban, a futballclubhatvan@gmail.com e-mail címen, az FC Hatvan Hivatalos facebook oldalán, vagy személyesen az FC Hatvan Népkerti Sporttelepen lehet.

Nevezési díj: 15.000 Ft/csapat.

Bővebb információ a folyamatosan frissülő RENDEZVÉNYEK fejlécben, 38.Karácsonyi Labdarúgó Kupa 2017 menüpontban, illetve a Hatvani Hírlap  és az FC Hatvan Hivatalos facebook oldalán található.