Juhász Bence: – Cél a 3 pont megszerzése Boldogon

Szombaton 14 órai kezdettel a Heves megyei I. osztályú bajnokság 11. fordulójában szomszédvári rangadót játszik csapatunk a Boldog vendégeként.

A mieink 10 bajnoki után 24 ponttal a harmadik helyen állnak, házon kívül eddig 4 győzelmet arattunk és 1 vereséget szenvedtünk el. Legutóbbi idegenbeli meccsünkön 3–0-ra nyertünk a Füzesabony otthonában. A Boldog a 10 bajnokin 19 egységet gyűjtött be – otthon négy bajnokit játszottak, három győzelem mellett egy döntetlen a mérlegük.

A mérkőzés érdekessége hogy az ellenfélnél sok korábbi hatvani játékos szerepel, Illés Bence, Székesi Ádám, Surányi Gábor, Tóth Péter, Nagy Szilárd „Csana”, Horváth Krisztián és Pecze Péter is a boldogi keret tagja, így – tudásukat ismerve – biztosan nem vár ránk könnyű mérkőzés.

További érdekesség, hogy ebben a szezonban már találkoztunk a boldogiakkal, a Magyar Kupa előselejtezőjében a rendes játékidőbeli 1–1-es döntetlen után 11-esekkel bizonyultunk jobbnak és jutottunk tovább.

Most viszont nagyon fontos lenne a győzelem, hiszen a fordulóban Felsőtárkány–Eger rangadót is rendeznek, így egy esetleges tárkányi döntetlen (és persze hatvani győzelem) esetén két pontra csökkenne a hátrányunk az éllovasok mögött.

Juhász Bence, csapatunk középső védője a következőképpen várja a mérkőzést: – Egy igazi megyei rangadó előtt állunk, ahol célunk a 3 pont megszerzése. Az edzéseken rendre átbeszéltük, hogy mit kell tennünk védekezésben és támadásban egyaránt ahhoz, hogy sikeresek legyünk. Izgatottsággal tölt el, hogy ellenfelünknél rengeteg régi kedves ismerős futballozik jelenleg, ez is egy pikantériája lesz a mérkőzésnek. Információink szerint a pálya talaja nem a legmegfelelőbb de reméljük ez nem lesz nagy hatással a mérkőzés színvonalára és jól fognak szórakozni a kilátogató nézők.