Kilencet rúgtunk a Bélapátfalvának

A Heves megyei I. osztályú bajnokság 10. fordulójában az FC Hatvan 9–1-re legyőzte a Bélapátfalvát a Népkerti Sporttelepen.

FC HATVAN–BÉLAPÁTFALVA 9–1 (3–1)

Hatvan, 200 néző. Vezette: Szigetvári Márk (Csathó Zs., Szigetvári Zs.).

HATVAN: Aszódi (Tajti, 65.) – Purzsa, Tóth M. (Torda, 74.), Juhász, Karácsony – Kész, Bárkányi, Ács Á. (Nagy Á., 74.), Szabó R. – Czibolya (Uj, 60.), Simon M. (Sárközi J., 69.). Vezetőedző: Nagy Tamás

BÉLAPÁTFALVA: Király D. (Kelemen G., 72.) – Kelemen Gy., Berecz (Malik, 4.), Beliczki, Bársony –  Szeruha, Czakó (Boros O., 60.), Malacsik (Konkoly, 76.), Molnár R. –  Suha (Mező, 76.), Lakatos D. Vezetőedző: Varga Iván

GÓLSZERZŐ: Tóth M. (25.), Czibolya G. (34.), Kész T. (43.), Juhász B. (54.), Simon M. (62.), Karácsony D. (67. – 11-esből), Szabó R. (68.), Ács Á. (71.), Torda P. (88.), ill. Bársony D. (40.)

JÓK: Szabó R., Ács Á., Kész T., Juhász B., Purzsa M., Tóth M., ill. senki.

MESTERMÉRLEG

NAGY TAMÁS: – Nagyon lassan lendültünk játékba, onnantól kezdve pedig minden úgy történt, ahogy elterveztük. Győzelmünk akár nagyobb arányú is lehetett volna.

VARGA IVÁN: – Az első félidő közepén begyújtotta a rakétákat a hazai csapat, és könyörtelenül kihasználta az adódó lehetőségeit. Ma nekünk csak az asszisztencia jutott, amit előre vetített az a tény, hogy a mérkőzés előtt 30 perccel még csak heten voltunk az öltözőben. További sok sikert kívánok a Hatvannak!

TORDA PATRIK, a 9. gól szerzőjének értékelése:

– Szerintem nagy pozitívum hogy a mérkőzés folyamán a harmadik és a negyedik gólt követően sem álltunk meg és nem elégedtünk meg az eredménnyel. Próbáltuk a legtöbbet kihozni a mérkőzésből. Örülök, hogy hozzá tudtam tenni a csapat sikeréhez. Figyelemre méltó hogy kilenc különböző játékos rúgta a gólokat. A játékot végig uralva szép győzelmet hozott össze a csapat. Remélem, hogy ezt a remek támadó játékot a jövő heti mérkőzésre is át tudjuk vinni és győzni tudunk a Boldog ellen is.