Készebb csapat vagyunk az Egerszalóknál

HEVES MEGYEI I. OSZTÁLY, 5. FORDULÓ

EGERSZALÓK SE–FC HATVAN 0–1 (0–0)

Egerszalók, 100 néző. Vezette: Németh Szabolcs (Orovecz T., Horváth Marianna)

EGERSZALÓK: Farkas D. – Ofella Zs., Baji P. (Herman, 79.), Molnár A. (Csörgő G., 10.), Szuromi – Baji Á. (Dér, 70.), Ficzere, Mága, Drengubák – Lőrincz, Neumann (Szeles, 88.). Vezetőedző: Horváth Tamás

HATVAN: Aszódi – Purzsa (Torda, 86.), Tóth M., Juhász B., Karácsony – Kész (Szabó B., 67.), Bárkányi, Uj, Szabó R. – Simon M., Czibolya (Sárközi J. 60.). Vezetőedző: Nagy Tamás

GÓLSZERZŐ: Kész (52.)

JÓK: Lőrincz, Drengubák, Baji Á., Baji P., Szuromi, Ficzere, ill. Tóth M., Juhász B., Szabó R., Kész.

Csapatunk a Heves megyei I. osztályú bajnokság 5. fordulójában az Egerszalók csapatához látogatott. Már az első félidőben fölényben futballoztunk, amely labdabirtoklási fölényben és helyzetekben is megmutatkozott, de ekkor még nem tudtunk gólt szerezni. A szünet után nem sokkal azonban Karácsony Dávid beadását a hosszún remekül érkező Kész Tibor fejelte a hálóba (0–1)! A hátralévő időben is mi kontrolláltuk a játékot, de újabb gólt már nem tudtunk szerezni, a legfontosabb persze a három pont megszerzése volt. Sajnálatos fejlemény, hogy Czibolya Gábort a 60. percben le kellett cserélni, mivel csúnyán rácsúsztak a bokájára, de reméljük, hogy támadónk sérülése nem súlyos.

Érdekesség, hogy az egerszalókiaknál kezdőként lépett pályára az FC Hatvan elnökének, Ofella Zoltánnak fia, az egykoron Hatvanban is megforduló Ofella Zsombor.

Folytatás egy hét múlva egy igazi rangadón, a Felsőtárkány ellen. A mérkőzésre az előzetesen meghirdetett szombati időpont helyett vasárnap, 15:00-tól kerül majd sor a Népkerti Sporttelepen!

HORVÁTH TAMÁS: – Maximális fegyelmezettségünk és támadójátékunk jelenleg ennyire elég egy ilyen szintű csapat ellen. Gratulálok mindkét gárdának!

NAGY TAMÁS: – Jól szervezett csapat ellen játszottunk, ennek ellenére sok helyzetet tudtunk kidolgozni. Hiszem, hogy a csapatom később az ilyen helyzeteket ki tudja használni. A győzelmünk megérdemelt.

(Fotó: Dobos Eszter)