Vasárnap a Füzesgyarmatot fogadjuk a Népkerti Sporttelepen

Az NB III Keleti csoportjának 5. fordulójában vasárnap 16:00 órai kezdettel a Füzesgyarmati SK együttesét fogadjuk a Népkerti Sporttelepen, a „Fű 2-es” pályán.

A mieink négy forduló után jelenleg a 7. helyen állnak, 6 megszerzett ponttal. Két hazai mérkőzésünket (az Ózd és az Eger ellen) megnyertük, míg házon kívül kétszer kikaptunk (az ESMTK-tól és a DEAC-tól), ezzel 50 %-os mérleget tudhatunk magunkénak. Gólkülönbségünk pozitív, 8–7.

A füzesgyarmatiak hasonló mérleggel rendelkeznek, a csapat négy meccsen szintén 6 pontot szerzett és a 8. helyen áll. Először 1–0-ra kikaptak Jászberényben, majd a második fordulóban otthon 2–1-re a Ceglédtől, azóta viszont jó formába lendültek, először az ESMTK otthonában győztek, majd az Egert verték meg hazai pályán. Gólkülönbségük 4–4.

A füzesgyarmatiak 2017 ősze óta szerepelnek az NB III-ban, előtte hosszú évekig a megyei bajnokságban futballoztak, ezért a két csapat – újkori történelme során – még nem találkozott egymással. Első NB III-as teljes idényükben a 8., míg a másodikban a 4. helyen végeztek, most már azonban ennél nagyobb céljaik vannak, a hírek szerint mindenképpen dobogóra vágynak.

A vasárnapi mérkőzést Tóth Tamás vezeti majd, míg asszisztensi Kövér Tamás és Szabó Ferenc Szilárd lesznek.

További részleteket, illetve Török László vezetőedzőnk várakozásait pénteken olvashatják honlapunkon!

Várjuk kedves szurkolóinkat a vasárnapi mérkőzésre is! Legyünk minél többen a Népkerti Sporttelepen és szurkoljuk ki az FC Hatvan újabb győzelmét!!!

Jegyek és bérletek vásárolhatók vasárnap a pénztárban.

Belépőjegy:
Felnőtt: 800 Ft
Diák, nyugdíjas: 500 Ft
Hatvan kártyával: 500 Ft

2019/2020 szezon bérlet:
Felnőtt: 9000 Ft
Diák, nyugdíjas: 5000 Ft
Hatvan kártyával a felnőtt bérlet: 5000 Ft