Mundi Zoltán három, az FC Hatvan hat gólig jutott

FC HATVAN–GYÖNGYÖSHALÁSZ SE
6–0 (2–0)

Hatvan, 110 néző. Vezette: Varga László (Juhász Á., Szigetvári Zs.).

HATVAN: Bajkán B. – Purzsa M. (Kovács G., 69.), Bárkányi A., Katona R. (Torda P., 64.), Karácsony D. – Fék Zs. (Gál M., a szünetben), Ács Á. – Szabó R., Mundi Z., Czibolya G. (Alapi G., 80.) – Simon M. Vezetőedző: Simon Antal

GYÖNGYÖSHALÁSZ: Kovács T. – Csomor, Kiss I., Harmat, Oravecz, Horváth V. – (Lehótszky, 69.), Petes, Czene, Palik (Hovanecz, 48.) – Fülöp V. (Johancsik, 88.), Jurecska (Szilágyi E., 55.). Szakmai igazgató: Benus Ferenc

GÓLSZERZŐ: Mundi Z. (15., 81., 84.), Ács Á. (23., 60.), Szabó R. (68.).

JÓK: Mundi Z., Bárkányi A., Szabó R., Ács Á., ill. Kovács T., Csomor.

A „FŰ 2-es” pályán lejátszott mérkőzésen a 15. percben szereztük meg a vezetést, Szabó Roland passzolt Ács Ádámhoz a tizenhatos vonala előtt, aki beemelte a labdát a védelem mögé, az érkező Szabó kapásból az üresen hagyott Mundi Zoltán elé belsőzött, aki pedig a kifutó kapus hasa alatt lőtt a hálóba (1–0)! Nyolc perccel később Palik passzára csapott le jó érzékkel Purzsa Máté, majd beívelte a labdát, Simon Mátyás mellel gyönyörűen lekészítette azt Ácsnak, aki egy átvétel után bal lábbal mesterien tekert a kapu jobb sarkába (2–0)! Kétgólos előnnyel mehettünk tehát a szünetre.

A 60. percben Mundi az ellenfél térfelének közepéről a teljesen üresen álló Ácshoz passzolt, aki befordult, négy ember között szép cselek után helyzetbe került, majd bal lábbal laposan a bal kapufa tövére lőtt, ahonnan a labda a hálóba perdült (3–0). A 68. percben jött a negyedik hatvani gól is, egy kirúgás után megszerzett labdát Ács emelt a védelem mögé Szabó Rolandnak, aki a tizenhatos vonala előtt mesterien emelte át a kifutó kapust (4–0)!

A 81. percben a jobb szélen elfutó Szabó tette középre a labdát, Kovács Gergő két védő közül játszotta meg Mundit, aki a tizenhatos vonaláról kapásból lőtt a bal felső sarokba (5–0). Három perccel később pedig Mundi tette teljessé sikerünket, ezúttal 25 méterről lőtte ki a bal felső sarkot (6–0), így ő három, míg az FC Hatvan hat gólig jutott.

SIMON ANTAL: „Jó volt már végre hazai pályán játszani, mert az elmúlt három mérkőzésen idegenben szerepeltünk. A csapatot ez nagyon feldobta, mint ahogy a közönség jelenléte is, ezért gólgazdag játékkal nyertük meg a találkozót.”

BENUS FERENC: „Jó mérkőzésen, nagyon jó csapat otthonában szenvedtünk vereséget. Kívánom a hazaiaknak, hogy a következő bajnokságot az NB III-ban kezdjék!”