“Együtt erősebbek vagyunk” – Zoran Spisljak nyilatkozta az első bajnoki mérkőzés előtt

Hat hetes előszezon végéhez ért az FC Hatvan és elmondhatjuk, hogy a 24/25-ös szezonban minden egyes pontért készen állnak megküzdeni a játékosok. Az elmúlt hat hétben a játékosok és a stáb rendkívül keményen dolgozott az edzéseken és a mérkőzéseken, hogy elérjék a célokat.

Az előszezonban nem a mérkőzés végeredményén volt a hangsúly, de elmondhatjuk, hogy ebben is van sikerünk.
2024.07.05. FC Hatvan – Szolnok 3:1
2024.07.10. Dabas – FC Hatvan 2:1
2024.07.13 Pénzügyőr – FC Hatvan 1:2
2024.07.17 FC Hatvan – Vasas II 1:2
2024.07.21 Budaörs – FC Hatvan 4:3

Fő hangsúlyt az összes többi szempontra helyeztük, amin javítani kellett a játékosok teljesítményében és kondícióiban, különös tekintettel a fizikai, technikai, taktikai és mentális területekre.

Minden évben egyes játékosok úgy döntenek, hogy elhagyják klubunkat, helyettük újabb arcok érkeznek és ez idén is pontosan így történik.

Jó hír, hogy kulcsjátékosaink maradtak, kivéve egy játékost, Tarjáni Péter aki úgy döntött, elhagyja klubunkat és a Dabas FC-hez megy.

A hat hetes periódus alatt sok játékos próbálkozik. Azokat választottuk ki, akikről úgy gondoljuk, hogy van esélyük nálunk játszani, és velünk el tudják érni a céljainkat.
A mi kulcs és értékes játékosok kombinációja , mint Menczeles, Kitl, Karácsony, Mundi, Czibolya, Dinka, Benkó, Nagy, Szabó, Tóth, Takács, Burzi, Hámori, Vince, Kapitány és új érkező játékosok mint Nathaniel N., Retter Sz, Bartos N., Zsupán D., Polgár P., Kovács D. Szíjáróo B., Kovács A. és Herrich K., Nagyon ígéretesnek tűnnek.

Azt is el kell mondanunk, hogy utánpótlás szekciónk két fiatal esélyese, Bucsu R. 16 évesen és a Szász K. 17 évesen nagyon hősies munkát végeztek és kiválóan néztek ki az előszezonban és a közeljövőben számíthat rájuk a klub. Még több saját nevelésű utánpótlás játékosra kell számítanunk, mert több kiváló generáció érkezik.

A cél nem változott “Az FC Hatvan ismét meg akarja mászni a Mont Everest 8444 méterét” Az FC hatvan az NB III-ban szeretne maradni.
Tudjuk, hogy több klubnak ugyanilyen ambíciója van, de az igaz, hogy csak keveseknek sikerül ezt a szintet elérni. Mi ezt megtettük az elmúlt két évben sok nagyszerű játékosnak, edzői stábnak, irodai személyzetnek, pályaszemélyzetnek, kiváló szurkolóknak és szponzoroknak köszönhetően, akik mindent megtettek céljaink elérése érdekében. A fő célunk nem változott, de a megközelítésünknek változnia kell, meg kell próbálnunk jobbak lenni, mint tavaly. Ahhoz, hogy ezt meg tudjuk tenni, mindannyiunknak nagyobb szívet, még lelkesebbnek és jobban felszerelt játéktudással kell nekiindulni.
Mi úgy vesszük, hogy ez minden egyes ember kötelessége és felelőssége, mert mindannyian szeretjük ezt a klubot, szeretjük az embereket, akik támogatják, és ők lehetőséget adnak arra, hogy megmutassuk, igazán milyen jók vagyunk.

A játékosok és az edzői stáb alig várja, az elsö meccset és, hogy érezzék a hűséges szurkolótábor támogatását.

Az FC Hatvan játékosai és a stáb szeretettel hív minden szurkolót, családtagot, barátot, női és utánpótlás játékost és edzőt, hogy jöjjön el és legyen részese az egésznek mert:

„EGYÜTT ERŐSEBBEK VAGYUNK”

A lelátón lévő szurkolók hatását nem lehet túlbecsülni, és a csapat a 12. emberre számít, aki megadja a kihívások leküzdéséhez és a sikerekhez szükséges plusz lökést.